12/09/2021

Bernhovenrally, een mooie dag voor het goede doel

Lionsclub Uden-Veghel organiseert op zondag 12 september de eerste Bernhovenrally, een eendaagse verrassende autotoertocht waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. Dat is het idee achter de Bernhovenrally.

De rally vindt plaats in de omgeving van Uden en start om 10.00 uur bij Bernhoven in Uden. De toertocht heeft diverse stops en spelelementen.  De deelnemers zullen deze dag van begin tot eind op en top verzorgd en verwend worden. Alle typen auto’s mogen meerijden.

‘Beweeg je beter’

De opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel, het project ‘Beweeg je beter’ van de Vrienden van Bernhoven. Een goede conditie draagt bij aan een spoedig herstel. Wij stimuleren onze patiënten tot bewegen met bijvoorbeeld extra beweegapparatuur.

Inschrijven

Kijk op de website www.vriendenvanbernhoven.nl/bernhovenrally  voor meer informatie en om je in te schrijven.

De Bernhovenrally 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door NobraCars